NIEUWJAARSDUIK

Westland

2016

SPONSOREN
NIEUWJAARSDUIK WESTLAND 2016

WAT EN WANNEER

WAAR

CONTACT

Op de eerste dag van 2016 duiken we weer met z’n alle de zee in voor de Nieuwjaarsduik. Zit je vol goede voornemens en wil je het jaar fris & fruitig beginnen? Duik dan mee op 1 januari. Traditiegetrouw duiken vele honderden mensen de Noordzee in. Ook dit jaar zorgen we er weer voor dat het een feestje wordt. Om 14:00 uur duiken we met z’n alle het water in onder begeleiding van een DJ. Natuurlijk staat er na de duik weer warme chocomel klaar voor iedereen. Kom je ook?

De ’s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade organiseert sinds 1983 de Nieuwjaarsduik Westland op slag Beukel aan het einde van de Strandweg in ’s-Gravenzande. Eerst met enkele fanatiekelingen en toen met enkele tientallen duikers. Op 1 januari 2015 doken 800 bikkels de zee in. Vanzelfsprekend is er na afloop van de nieuwjaarduik een lekkere warme beker chocomelk.

 

Beeks Opticien is weer de hoofdsponsor van deze editie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons dan op info@reddingsbrigade.com. U kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter!

 

Deelname is kosteloos.

 

De organisatie kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor schade en letsel.

JE KUNT OP 1 JANUARI EEN SMOESJE BEDENKEN EN IN JE BED BLIJVEN LIGGEN, MAAR JE KUNT HET JAAR OOK ENERGIEK STARTEN!

De nieuwjaarsduik 2015 was weer een groot succes!

VERSLAG VAN DE VORIGE EDITIE:

Op slag Beukel werden armbandjes en zonnebrillen uitgedeeld, iedereen stond klaar, de chocomel stond klaar, de vrachtwagens waren warm en toen was het eindelijk 14:00 uur. De Nieuwjaarsduik begon. Op woensdag 1 januari besloten maar liefst circa 1000 Westlanders met een frisse duik 2015 in te gaan. De organisatie van de Nieuwjaarsduik Westland was in handen van de ’s-Gravenzandse Vrijwillige Reddingsbrigade.

 

Meer dan 20 vrijwilligers waren vroeg naar het strand gekomen om alle voorbereidingen te treffen. Door de inzet van de vele vrijwilligers en medewerking van lokale ondernemers is Nieuwjaarsduik Westland wederom een groot succes geworden.